far

Hvorfor står hele familien på ski? Herfor!

Det er meget enkelt. Far er uddannet Østrigst Landeschilehrer, så det ligger lidt til familien at tage brædder på fødderne og suse ned ad pisterne. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg var på ski første gang, så det har alligevel været en god del af mit liv!

far

Et godt billede af ham far!

far

Her er et par gode billeder af min far, som følger med så godt, han kan 😉 haha! Pjat.. Han kan stadig køre som en djævel, og hvis man står for foden af en piste, så kan man lyn-hurtigt lokalisere ham mellem tusind mennesker. Der er ingen, der kører ligeså godt ned ad bakken, så det er ikke så svært.

Comments 1

  1. fantastisk!!!! 😀 ejjjjj!!! Det er fuldstændig rigtig, at han er nem at lokalisere!! Men Mathias! jeg glæder mig virkelig til at stå på ski med dig næste sæson ! ;);) skal hilse fra mor, vi synes det er fedt at følge dig 😀 / jer 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *