Begyndelsen på min oplevelse starter på ski

Jeg sidder ved min computer, dagen før jeg tager af sted. I morgen tager jeg flyet til Salzburg lufthavn, hvor jeg skal videre mod Alperne for at dyrke den sport, jeg er bedste til og holder mest af. Skiløb. To uger på ski fra morgen til liftpersonalet ikke gider mig mere. Det bliver godt!

Nogen af jer har aldrig stået på ski, mens andre har gjort det  i mere eller mindre grad. I hvert fald vil jeg forsøge de næste par uger at skrive nogle indlæg med lidt kryderi-fotos fra min tur. Det bliver en blanding af anbefalinger og beskrivelser af de steder, jeg vil komme. Sidste år var jeg i samme område i 2 måneder, så jeg kender området godt. Området? Det er Salzburgerland. Med base i Saalfelden, vil jeg have min færd i samtlige skisportssteder i en radius af 60 km. Undtagen Bad Gastein. Jeg gider ikke køre så langt for at få sten under skiene!

Jeg håber, at jeg kan nå så meget på ski som overhovedet muligt på de 2 uger, jeg er dernede. Og hvorfor ikke mere end 2 uger? Det ville jeg også gerne, hvis det ikke var fordi, jeg havde en aftale med Nepal i midten af februar. Det bliver en oplevelse for livet. Men skal vi ikke sige, at vi tager den til den tid.

Nu. Først ski.

ski, atomic,

Gode gamler Atomic SL’er!

Comments 2

  1. Niiiice! Jeg (vi 😉 følger dig meget ivrigt, og glæder mig til fortsættelsen :b 😀 hils i området 😛 og især i en bestemt hytte;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *